Passa al contingut principal

VÍDEOS DE MATEMÀTIQUES per resoldre els problemes de LES ABELLESAquí teniu tres vídeos per explicar-vos el següents continguts matemàtics: les figures planes i polígons regulars, el perímetre i l'àrea.

Mireu-los amb molta atenció i les vegades que necessiteu. Us ajudaran a resoldre els problemes de les abelles.

Esperem que us agradin i us siguin útils!


ELS POLÍGONS


EL PERÍMETRE


L'ÀREA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VÍDEOS de MATES per resoldre el problema matemàtic de Sant Jordi

Aquí teniu tres vídeos per explicar-vos el següents continguts matemàtics: els percentatges, els diagrames de barres i la suma, resta i multiplicació amb nombres decimals. Mireu-los amb molta atenció i les vegades que necessiteu. Us ajudaran a resoldre el problema de la paradeta de roses. Esperem que us agradin i us siguin útils!                                                                                                                    Vídeo percentatges Vídeo operacions amb nombres decimals Vídeo diagrama de barres

SISÈ i els Jocs Florals

Enguany no som a l'escola per Sant Jordi. Tot i així, volem celebrar, encara que d'una manera diferent, la festa literària dels Jocs Florals. Els nois i noies de sisè, des de casa, han elaborat les seves produccions, i aquí estan! Gaudiu molt de la lectura d'aquests textos i de les il·lustracions!! Feu click AQUÍ per veure tots els textos S'ha respectat l'ortografia natural dels alumnes i de les alumnes.