Passa al contingut principal

5èB LA COVA DE LES ARNES

 El dimecres 3 de febrer les nenes i nens de la classe de 5è B vam fer la visita a la Cova de les Arnes, el nostre nom de classe. 

Vam fer una caminada fins a arribar a la cova, passant per l'alzina centenària i descobrint  camins diferents de la nostra muntanya. 

A la cova vam esmorzar i investigar els seus racons. Ara ens falta fer el projecte d'aula on sabrem més secrets d'aquest lloc. 

Per dinar vam anar a l'ermita de La Salut. Un espai que ens va permetre jugar i gaudir del dia amb els nostres amics i amigues. 

Per finalitzar la nostra aventura vam fer una passejada fins al forn de calç i tornada a l'escola. 

Va ser un dia fantàstic que estem desitjant tornar a repetir. 


Per veure més fotos cliqueu AQUÍ

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VÍDEOS DE MATEMÀTIQUES per resoldre els problemes de LES ABELLES

Aquí teniu tres vídeos per explicar-vos el següents continguts matemàtics: les figures planes i polígons regulars, el perímetre i l'àrea. Mireu-los amb molta atenció i les vegades que necessiteu. Us ajudaran a resoldre els problemes de les abelles. Esperem que us agradin i us siguin útils! ELS POLÍGONS EL PERÍMETRE L'ÀREA

VÍDEOS de MATES per resoldre el problema matemàtic de Sant Jordi

Aquí teniu tres vídeos per explicar-vos el següents continguts matemàtics: els percentatges, els diagrames de barres i la suma, resta i multiplicació amb nombres decimals. Mireu-los amb molta atenció i les vegades que necessiteu. Us ajudaran a resoldre el problema de la paradeta de roses. Esperem que us agradin i us siguin útils!                                                                                                                    Vídeo percentatges Vídeo operacions amb nombres decimals Vídeo diagrama de barres

SISÈ i els Jocs Florals

Enguany no som a l'escola per Sant Jordi. Tot i així, volem celebrar, encara que d'una manera diferent, la festa literària dels Jocs Florals. Els nois i noies de sisè, des de casa, han elaborat les seves produccions, i aquí estan! Gaudiu molt de la lectura d'aquests textos i de les il·lustracions!! Feu click AQUÍ per veure tots els textos S'ha respectat l'ortografia natural dels alumnes i de les alumnes.